Gratis verzending naar Nederland & België | Veilig afrekenen met SSL
Gratis verzending naar Nederland & België | Veilig afrekenen met SSL
Winkelwagen 0

Disclaimer van Clutchs.nl

Disclaimer van Clutchs.nl

Auteursrecht / Intellectueel Eigendom.
Een bezoeker van de webwinkel mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in de webwinkel opgeslagen content openbaar maken of kopiëren zonder toestemming van de directie van Clutchs.nl

Disclaimer.
Ondanks de zorg en aandacht die publisher van de webshop besteedt aan de samenstelling van de webshop en de sites die bij het netwerk horen, is het mogelijk dat de informatie die op deze wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Fouten (in de gegevensverwerking) kunnen echter niet altijd voorkomen worden.

De webwinkel sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of op enige manier verband houdt met het gebruik van de webwinkel. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van Clutchs.nl is verkregen.

De webwinkel zal zich inspannen om de beschikbaarheid van zijn clutchs.nl zo groot mogelijk te doen zijn en om eventuele storingen zo snel mogelijk te op te lossen. De webwinkel is niet aansprakelijk voor een storing met betrekking tot de website.